L’ Agencia Española de Protección de Datos (AGPD) i la seva arma de protecció massiva, la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSI), ens obliga a avisar-te que hem utilitzat cookies (a partir d’ara, galetes) per facilitar l’ús de la nostra pàgina web.

Les galetes són petits fitxers de text que el navegador emmagatzema en el teu disc dur. La seva utilitat és que la web sigui capaç de recordar la teva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les utilitzem per entendre millor la manera en la qual s’usa QUALSEVOL NIT i així poder millorar conseqüentment el procés de navegació. Les galetes són el referent que ens indica, per exemple, si una pàgina de la nostra web ha estat vista amb anterioritat, o si la teva visita és nova o recurrent.

Les galetes que utilitzem no guarden dades de caracter personal, ni cap tipus d’informació que pugui identificar-te. Si no t’ho creus, pots bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador que utilitzis en el teu ordinador:

Chrome / Explorer / Firefox / Safari