Gran Bola de Neu

La Sala Apolo dóna la benvinguda al nadal amb "Gran Bola de Neu", una jornada gratuïta de mercat, concerts i sessions, el pròxim 17 de desembre

L’Apolo celebra les festes nadalenques amb una liada pròpia de la sala: mercat amb segells, il·lustradors i dissenyadores, botigues de discos, dj’s i concerts en directe.

L’objectiu d’aquesta festa és oferir una jornada gratuïta de concerts, sessions i mercat en les noves instal·lacions de la sala, amb un horari de 12h a 00h i de 12h a 20h en el cas del mercat.

MERCAT APOLO

Aquesta primera edició de “Mercat Apolo” estarà dirigida, per una banda, a la il·lustració i el disseny i per l’altra, a la discogràfica. La secció destinada a la il·lustració estarà situada a La 3 d’Apolo i la part de segells i botigues de discos a La 2, permetent així que els djs que hi participin en el mercat presentin els seus sets a la sala durant el dia. A més, la programació de La (2) d’Apolo es veurà complementada amb el concert de Cabaret Contemporain, quintet francès de krautrock i techno acústic, que actua dins del cicle Carpichos de Apolo.

Stands participants:

MÚSICA: Dead Moon Records, Banned in Vegas, Sin Hilo, Lostracks Records, Vinilarium, Urban Legends, Modern Obscure Music, Clásicos Del Ruido, Polybius Trax, Ultra-Local Records i Fines Africae.

IL·LUSTRACIÓ- DISSENY: La Mandanga, Sr. y Sra. Smithee, Celeste Ciafarone, Javier Rubín Grassa, Mar Estrama, Maria Del Mar Bonilla, El Marquès, Alba Feito, A-Caps, Petita Escultura, La Cova Serigrafia, Ana Belén Rivero I Alon Ilustración.

Sessions a La 2 d’Apolo:

Dead Moon Records presenta a Sergi Arce
Sin Hilo presenta a Clase Sencilla
Lostracks presenta a Davi Lost
Vinilarium presenta a Fari & Lupen (Vinilarium Crew)
Urban Legend presenta a Unknowncultures
Modern Obscure Music presenta a Veski
Polybius Trax + Clásicos del Ruido presentan a Der Kapitan
Ultra-Local Records presenta a Raül Chamorro
Fines Africae presenta a Diego Armando

VEN TÚ! A LA GRAN BOLA DE NEU

Ven Tú! uneix forces amb Apolo, sent l’encarregada de posar música i diversió a la sala gran. Per aquesta ocasió comptarem amb el concert de Steve Smyth i amb les sessions de Yahaira, Colin Peters i Dj Maadraassoo fins a les 24h.

La 3 d’Apolo

Condicionem part de La 3 per convertir-la en una àrea de foodtruks i vermut amb preus especials a la barra. La terrassa de l’espai estarà oberta, convertint-se en un lloc de relax i distensió.

La resta d’horaris i programació es presentaran en els pròxims dies. D’altra banda recordem que aquest mateix dia Escola de Rock programarà d’11 h a 14h a la Sala Apolo la seva proposta musical per als més petits i no tan petits a un preu de 9 € i 7 € per als socis Apolo 113.

Gran Bola de Neu tindrà un horari de 12 a 24h i en el cas del mercat de 12 a 20h. Durant tota la jornada l’accés serà lliure i gratuït.

Més informaciógranboladeneu

VenTú! Apolo