Festival MUD

MUD, open minded folk

Tenim 5 CD promocionals del MUD per regalar. Apunteu-vos a la newsletter mensual de Qualsevol Nit i us el enviem a casa!

Falten poques setmanes perquè arranqui a Lleida la dotzena edició del MUD (també conegut per Músiques Disperses) festival pioner del gènere neo-folk a casa nostra.L’edició d’enguany presenta artistes internacionals com Estas Tonne, Mark Fry & Friends, Zé Vito i Alisha Sufit, que compartiran escenari amb artistes nacionals com Maria Arnal i Marcel Bagés, Ferran Palau i Baiuca.

El MUD és un festival de folk modern, tot i que aquesta modernitat no impedeix mirar enrera, sinó que obre el gènere a una inacabable variació i projecta al festival com a un missatger inter-generacional. L’atractiu del festival és la seva personalitat, el seu atreviment i el seu afany per aportar diferències en el superpoblat escenari de festivals. És un fet molt habitual que bona part dels artistes participants no hagin donat concerts a Espanya amb anterioritat i, en molts casos, ni tan sols a Europa.

Multitud de noms han passat ja pel MUD, molts ben coneguts (Donovan, Omar Souleyman, Fairport Convention, Magna Carta, Vashti Bunyan, BaBa ZuLa, Vieux Farka Touré…) i molts d’ells autèntics desconeguts que han sorprès al públic i han deixat empremta de la filosofia del festival (Constantine, Lisa o Piu, Circulus, Ashwin Batish, Lovely Luna, Sieben, etc.)
Els concerts d’aquesta edició es podran gaudir al Cafè del Teatre de l’Escorxador i a la Seu Vella de Lleida, i els concert íntims (entrada lliure amb aforament limitat) a la botiga-cerveseria Grans Records de Lleida.

El dissabte 3 de febrer, el MUD calentarà motors amb una festa de presentació que tindrà lloc al Cafè del Teatre, i en la qual gaudirem de l’actuació de ARLO, un sextet de Lleida, tots ells amb diferents trajectòries en bandes com Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes, que compten amb diversos discos al mercat i que presentaran el seu recent estrenat nou disc ‘Música fuera de tiempo’. Rock and roll d’escola i arrel americana però obert al folk-rock contemporani. La incorporació de nous instruments com el Hammond o el Lap Steel aporta nous sons i colors al personal estil de la banda.

 


PROGRAMACIÓ MUD’18

FESTA DE PRESENTACIÓ amb ARLO
Dissabte 3 de Febrer, 22.30h, Cafè del Teatre
Entrada 10€ (inclou CD promocional del MUD)| Entrada + CD de Arlo 15€ (inclou CD promocional del MUD)

MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS
Dijous 8 de Març, 22h, Cafè del Teatre Entrada 12€ | Anticipada-reduïda 10

FERRAN PALAU + MARK FRY & Friends
Divendres 9 de Març, 21.30h, Cafè del Teatre Entrada 15€ | Anticipada-reduïda 12€

CONCERTS ÍNTIMS amb ALISHA SUFIT + Diego Armando DJ
Dissabte 10 de Març, 12h, Grans Records Entrada lliure | Aforament limitat

BAIUCA + ZÉ VITO
Dissabte 10 de Març, 21.30h, Cafè del Teatre Entrada 12€ | Anticipada-reduïda 10€

ESTAS TONNE
Diumenge 11 de Març, 20h, La Seu Vella Entrada 30€ | Anticipada-reduïda 25€

ABONAMENTS i ENTRADES JA A LA VENDA a www.musiquesdisperses.com
Posem a disposició dels interessats un ABONAMENT PER ALS 4 DIES de concerts (excloent la presentació) a 50€, disponible a www.musiquesdisperses.com.

ENTRADES REDUÏDES
Els socis o membres de La Vanguardia, Club Tresc , Ateneu Popular de Ponent, EKKE, Universitat de Lleida, Centre de Titelles, Carnet Jove i Biblioteca Pública de Lleida podran adquirir entrades a preu reduït a taquilla, el dia del concert, segons disponibilitat. Cal
presentar el carnet. Es té dret a una entrada amb descompte per cada carnet.

MÉS INFORMACIÓ A:
www.musiquesdisperses.com