Morgan – Teatre Grec (Mas I Mas Festival)

Morgan

Concert de Morgan;
Festival GREC; 11.08.2017

Fotocrònica d'Aitor Rodero

És l’última revelació del pop independent a l’Estat espanyol, es diuen Morgan i dins la seva proposta conflueixen el pop, el rock i la cançó amb una personalitat que els desmarca de la resta. En bona mesura la responsable d’aquest fenomen respon al nom de Carolina de Juan, tot i que tothom la coneix com Nina. La consideren la millor cantant de l’escena alternativa i el cert és que com a impulsora d’una banda que tan sols té quatre anys de vida li ha concedit un segell i una personalitat pròpia absolutament distintiva. La seva expressió greu i envellutada, fràgil i poderosa al mateix temps, transmet la intensitat d’unes composicions originals punyents i directes.

El seu primer i únic disc fins a la data, North, ha generat unes expectatives que han superat totes les previsions i després d’omplir i emocionar auditoris i clubs selectes, ara volen conquerir tots aquells que s’apropin aquesta nit a la muntanya de Montjuic.

Text: Ndp