Txarango En Concert Al Cruïlla De Primavera

Cruïlla de Primavera

Concert de Txarango; Cruïlla de Primavera, Poble Espanyol; 12-13.05.2017

Fotocrònica de Víctor Parreño

Txarango per partida doble

El concert doble de Txarango, la banda de Barcelona que està revolucionant la música catalana, ja va anticipar el que serà el Festival Cruïlla 2017. És a dir: colors, festivitat, mestissatge i positivisme.

Aquí us presentem les fotos de les dues nits de Cruïlla de Primavera al Poble Espanyol on la banda va presentar el seu nou disc El cor de la terra (Discmedi, 2017) davant d’un públic alegre i heterogeni. La primera amb la participació de la banda argentino-uruguaia Onda Vaga i la segona amb els Bukahara, banda berlinesa formada per multiinstrumentistes d’arreu.

Txarango tornaran a actuar al Cruïlla Barcelona Summer Festival el dia 8 a les 21:30 (escenari Cruïlla Enamora).

Programat pel 7, 8 i 9 de juliol, al festival d’estiu, hi hauran moltíssimes més propostes que val la pena veure. Entre els nostres artistes favorits, Dorian Wood, Ani DiFranco, Two Door Cinema Club, Kase.O, Jamiroquai, Dorian o Die Antwoord la nit de divendres 7; Exquirla – Niño de Elche & Toundra, Enric Montefusco, Ryan Adams, Pet Shop Boys, Residente o The Prodigy la nit de dissabte 8, i Morat i Jain diumenge 9.

Nosaltres no hi faltarem, i tu?