Concert D’Oso Leone A La Sala Apolo

Oso Leone

Concert de Oso Leone; Sala Apolo; 07.05.2017

Fotocrònica de Sergi Moro

Oso Leone presenta disc a la Sala Apolo

 

Per què tanta intriga? Doncs perquè els Oso Leone van ser, ja quan van presentar el seu primer àlbum l’any 2011, una de les grans sorpreses del moment. Es van convertir de seguida en una nova sensació de l’escena independent, amb un disc que bevia clarament del folk i que combinava unes guitarres tranquil·les amb uns arranjaments d’alta qualitat.

No és estrany que la meitat de la població coneixedora de l’escena independent no els perdés de vista des d’aquell moment i els bons presagis es van confirmar amb Mokragora, una nova sorpresa apareguda el 2013 que combinava rock i electrònica i que, des de la primera escolta, va ser considerat com un disc de culte.

Cap a quins territoris ens porta ara Oso Leone? De moment és una incògnita, però pel que s’ha vist fins ara, difícilment serà un destí al que no vulguin anar els amants de la música de qualitat. La resposta, a la Sala Apolo, en una nit en la que, amb els Oso Leone, podrem escoltar el projecte d’electrònica complexa Mans O.

És una proposta del productor i dj barceloní Román Daniel que, amb només vint-i-dos anyets, és capaç de crear uns paisatges sonors propers a l’ambient que segur que us fascinaran.

Text: NdP