Tildo Muxart

Tildo Muxart

Concert de Tildo Muxart; El Molino, Festival Mil·lenni; 29.03.2017

Fotocrònica de Marina Tomàs

Tildo Muxart: Una nova veu d’heterogènia personalitat

 

Segons explica el jove cantautor Tildo Muxart les seves influències van dels artistes clàssics amb els que va créixer, com Bob Dylan, The Beatles, Van Morrison, Elvis Presley, Stevie Wonder, Pink Floyd o Ray Charles, a referències més actuals que inclouen a Mumford and Sons, Coldplay, Amy Winehouse, Jack Johnson o Manel. Per això creu que la seva música pot interessar tan al públic a qui li agradi els sons retro como als fans de la música alternativa.

Amb una gran formació musical iniciada a l’edat de 10 anys, toca guitarra, piano, harmònica i baix i compon melodies on es barregen pop, rock, folk, funk i blues. És un apassionat també de la fotografia i de la moda que s’estrena amb dos singles, “That’s The Girl” i “Forced Love”, avançament del que serà el seu pròxim àlbum de debut al segell Blanco y Negro.

Text: NdP