Aurora & The Betrayers

Aurora & The Betrayers

Concert d'Aurora & The Betrayers; La Mirona, Black Music Festival; 17.03.2017

Fotocrònica de Mario Olmos

El quartet madrileny Aurora & The Betrayers va publicar el seu segon llarga durada, Vudú (Siete Pulgadas, 16) l’any passat, una nova excusa per tornar a la carretera i als escenaris, terreny on millor demostren tot el seu potencial i la seva energia. I han tornat: ho van fer amb un concertàs ple d’emocions dins del Black Music Festival a Sala La Mirona de Girona.

Dirigits per l’ex-Freedonia Aurora García, una de les millors veus de la música negra facturada al nostre territori, a la seva combinació de soul vitaminat, R&B, funk i rock de guitarres sumen ara pinzellades de pop i fins i tot una mica de psicodèlia, amb el que enriqueixen encara més un còctel musical que, en concert, defensen amb la rotunditat d’una piconadora.

El grup està format per:

Aurora García (Lead Vocals), Kike Parra (drums), Pablo Rodas (bass), Jose Funko (guitar), Luis Pinel (keyboards), Martín García (tenor sax), Josué García (trumpet), Carolina García (background vocals) and Verónica Ferreiro (background vocals).

Text: NdP