Manel

Manel

Concert de Manel; Razzmatazz, 25.01.2017

Fotocrònica de Víctor Parreño

Un any i mig després de tancar davant 60.000 persones (La Mercè, 2014) la gira d’Atletes, baixin de l’escenari (2013), Manel presenten Jo competeixo. A diferència dels tres anteriors, enregistrats en estricta intimitat, el quart disc del quartet barceloní significa la seva primera experiència amb un productor, el nord-americà Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes com Grizzly Bear, tUnE-yArDs i Chairlift, entre d’altres.

Amb la seva ajuda, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé planificaren una gravació en dos fases que va tenir lloc entre novembre i desembre passats: la primera a Dreamland, un estudi instal·lat a una antiga esglèsia prop de Woodstock; la segona a Dr. Wu’s, l’estudi d’en Jake situat a Brooklyn (Nova York). El resultat són onze cançons que, masteritzades a SterlingSound per en ChrisGehringer (Rihanna, Drake, Nas, Wu-Tang Clan), redefineixen el seu so amb matisos electrònics.

Text: nota de premsa