Decibelios - Apolo

Skarface + Decibelios

Concert de Skarface i Decibelios; Apolo, 05.01.2017

Fotocrònica d'Aitor Rodero

Skarface és una de les bandes més importants de l’ska francès independent des que van sorgir en 1991. Ritmes jamaicans, barreja de ska, reggae i punk donen forma a uns himnes skatalítics que fan la delícia dels assistents als seus shows, convidant-los a ballar sense remissió al compàs del ritme desplegat per una aclaparadora banda. Un concert on la festa i la diversió són la tònica predominant. La banda liderada pel seu cantant Fred sap com atraure el públic amb el seu peculiar ska, ràpid i explosiu. Hereva del segell 2Tone, suma més de mil actuacions a l’esquena per tot el món.

Decibelios banda mítica del oi estatal dels 80, segueixen ferms amb el seu cantant Fray al capdavant acompanyat de la seva nova i explosiva formació, que el 2016 han donat bona mostra de la seva qualitat deixant empremta en tots els escenaris que han anat trepitjant. La formació està gravant un nou àlbum al mateix temps que anuncien la seva visita a Mèxic a principis de 2017 i la participació al Festival “This is England” de Montpellier.

Text: nota de premsa