Los Zigarros

Los Zigarros

Concert de Los Zigarros; Apolo, 28.12.2016

Fotocrònica de Clara Orozco.

Ovidi Tormo, Álvaro Tormo, Adrián Ribes i Nacho Tamarit formen un dels grups més excitants del moment a Espanya. Rock n’ roll en estat pur amb ancoratges als 60, 70 i 80, però amb una visió més personal d’un món propi en el qual circulen cançons rodones, divertides i sense prejudicis.

Al juny de 2013 es posava a la venda el seu primer disc, i des de llavors, la banda no s’ha aturat en cap moment, actuant per tota la península i fent de teloners, ni més ni menys, que de Fito & Fitipaldis en la seva gira “Huyendo conmigo de mí”, al llarg de més de 40 concerts i davant de més de 400.000 persones. 2016 es presenta com el segon capítol de la carrera dels valencians, amb un nou disc que es va presentar la passada primavera i una extensa gira de presentació que els faran tornar a Barcelona el proper 17 de desembre.

Una nova oportunitat de conèixer aquest nou grup que arriba amb la força de la música ben feta, del rock’n’roll més autèntic. I això, com diuen ells,… “Hasta que el cuerpo aguante”…

Text: nota de premsa