Ferran Palau

Ferran Palau

Concert de final de gira 'Santa Ferida' de Ferran Palau; C.A.T., 09.12.2016

Fotocrónica de Sergi Moro

Després del seu debut amb L’aigua del rierol, disc que el va portar a situar-se entre els millors de l’any a revistes tan destacades com Rockdelux, Ferran Palau, més conegut com un dels líders del grup Anímic, presenta el seu segon treball en solitari, Santa Ferida.

El disc, creat i gravat durant dos anys juntament amb en Jordi Matas (Seward) i amb l’ajuda final de la mítica AKG Spring Reverb cortesia de Joan Pons (El Petit de Cal Eril), s’ha re-començat i re-gravat fins a tres vegades per trobar aquella màgia que sempre hi és present en els discos d’aquest prolífic i exquisit artista. Encara que Palau no s’allunyi d’unes temàtiques que sempre l’han atret i inspirat com la mort, la religió i la culpa, trobem en aquest nou disc una sensació més lleuguera, on sobresurt una estética i atmòsfera estiuenca, de cançons que escoltaries amb la calidesa del sol i la brisa marina acariciant la teva pell.

Text: nota de premsa